Web Analytics Made Easy - Statcounter

لزوم تجهیز محیط‌بانان به فناوری‌های نوین، ثبت‌نام بیش از ۱۷۸ هزار اصفهانی برای اربعین، تب گوجه فرنگی و راه افتراق آن با آبله میمونی چیست، خطر بیشتر تصادف در حاشیه ۳۰ کیلومتری شهرها، انصراف دو هزار نفر از بیمه‌شدگان بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر و سوال‌های پرتکرار پیاده‌روی اربعین را مطالعه کنید.

به گزارش خبرنگارایمنا، مهم‌ترین اخبار امروز _یکشنبه ششم شهریورماه_ سرویس جامعه به شرح ذیل است:

ضرورت اصلاح قانون شکار و صید با قدمت ۵۰ ساله / لزوم تجهیز محیط‌بانان به فناوری‌های نوین

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس در سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: امروز محیط‌بانان در شرایط بسیار سخت با حداقل امکانات و پرداختی‌ها مواجه هستند که حمایت معیشتی و تأمین تجهیزات آن‌ها به طور جدی در دستور کار سازمان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

ثبت‌نام بیش از ۱۷۸ هزار اصفهانی برای اربعین / لزوم پرداخت حق بیمه برای قطعی شدن ثبت‌نام

مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با اشاره به ثبت‌نام ۱۷۸ هزار و ۳۴۳ نفر از استان اصفهان برای شرکت در مراسم پیاده‌روی اربعین در سامانه سماح، گفت: زائران باید ضمن مراجعه به سامانه سماح نسبت به پرداخت حق بیمه خود که ۱۸ هزار تومان مصوب شده است، اقدام کنند تا ثبت‌نام آنها قطعی شود.

بیشتر بخوانید

نیاز ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای رودخانه مرق کاشان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه برای پیشگیری از سیلاب و ساماندهی رودخانه مرق کاشان تاکنون ۷۵۰ متر با اعتباری افزون بر ۲۰ میلیارد ریال انجام شده است، گفت: این میزان اعتبار از محل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان برای دیواره چینی و ساماندهی این رودخانه اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید

تب گوجه فرنگی و راه افتراق آن با آبله میمونی چیست؟

متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص بیماری تب گوجه فرنگی گفت: این بیماری نه آنفلوآنزا است و نه ربطی به گوجه فرنگی دارد؛ در واقع از این جهت که کودک دچار قرمزی پوست شده و تاول‌هایی روی بدنش ظاهر می‌شود، مردم محلی نام تب گوجه فرنگی را روی آن گذاشتند و چنین بیماری از قبل وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید

خطر بیشتر تصادف در حاشیه ۳۰ کیلومتری شهرها / لزوم انجام معاینات پزشکی برای افراد بالای ۶۰ سال

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه سکته سالمندان حین رانندگی عامل بسیاری از تصادفات است، گفت: رانندگی بین‌جاده‌ای به خصوص در حاشیه ۳۰ کیلومتری شهرها برای افراد سالمند دارای خطرات فراوانی است.

بیشتر بخوانید

انصراف ۲ هزار نفر از بیمه‌شدگان بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر خراسان شمالی از انصراف دو هزار نفر از بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر این استان خبر داد.

بیشتر بخوانید

ایجاد ۲۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: ایجاد ۲۱۰۰ سالن ورزشی و زمین چمن درون مدرسه‌ای باعث می‌شود تا دانش‌آموزان در مدرسه ورزش کنند و زمینه نشاط جامعه فراهم شود.

بیشتر بخوانید

نحوه تمدید گذرنامه‌های منقضی و مراحل صدور برگ گذر موقت اربعین+جزئیات

سخنگوی فراجا نحوه تمدید گذرنامه‌های منقضی شده و مراحل صدور برگ گذر موقت ویژه اربعین را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید

شرکت‌های هواپیمایی قیمت بلیت‌های اربعین را به دادستانی اعلام کنند

دادستان عمومی و انقلاب تهران با تاکید بر تأمین شرایط مطلوب برای زائران اربعین گفت: شرکت‌های هواپیمایی قیمت‌ها را به موقع به دادستانی اطلاع دهند تا با کسانی که در افزایش قیمت‌ها نقش دارند، برخورد شود.

بیشتر بخوانید

سایت‌های همسرگزینی قانونمند شد

رئیس ستاد خانواده و جمعیت سازمان تبلیغات اسلامی گفت: از امروز (یکشنبه) هر مجموعه‌ای با عنوان انتخاب همسر در فضای مجازی یا حقیقی که از سازمان تبلیغات مجوز گرفته باشد، اجازه فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید

سوال‌های پرتکرار درباره پیاده‌روی اربعین چیست؟

با نزدیک شدن زمان پیاده‌روی اربعین، پرتکرارترین پرسش‌ها مانند چگونگی گرفتن ویزای عراق، تمدید اعتبار گذرنامه، هزینه سفر اربعین، واکسیناسیون و نحوه خروج از کشور جزو پرسش‌های افراد بسیاری است.

بیشتر بخوانید

کمک‌های هلال‌احمر ایران آماده ارسال به پاکستان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آمادگی ارسال محموله لوازم اسکان اضطراری در قالب ۱۰۰ تن به سیل‌زدگان پاکستان خبر داد.

بیشتر بخوانید

شعب قضائی کشیک در پایانه‌های مرزی مستقر شود

رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر استقرار شعب کشیک به صورت تمام وقت در پایانه‌های مرزی خوزستان، تصریح کرد: سایر سازمان‌های تابعه دستگاه قضائی از جمله شورای حل اختلاف، پزشکی قانونی، اداره ثبت اسناد و املاک و تعزیرات نیز در صورت فراهم بودن شرایط، می‌توانند شعبی در این پایانه‌ها ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید

کد خبر 600496

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تمدید گذرنامه زائران اربعین حسینی تمدید گذرنامه برای اربعین 1401 سایت های همسرگزینی تب گوجه فرنگی علائم تب گوجه فرنگی آبله میمونی تشخیص آبله میمونی علائم آبله میمون آبله میمون آبله میمونی چیست گسترش آبله میمون درمان آبله میمون بیماری عفونی آبله میمون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر پیاده روی اربعین بیشتر بخوانید تب گوجه فرنگی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی و مدرس ارشد بین المللی در این باره به چند نکته مهم اشاره کرده است و این که با وجود پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن دلایل مهم استفاده از آنها چه بوده است.

سوری با اشاره به اخبار منتشر شده طی روزهای اخیر درباره واکسن آسترازنکا به همشهری آنلاین می‌گوید: برخی خبرهای مربوط به این واکسن تایید کرده که تزریق آن امکان دارد خون را لخته و موجب کاهش پلاکت‌ها و نهایتا مشکلات قلبی عروقی در دریافت کنندگان واکسن به ویژه افراد زیر ۵۰ سال شده باشد. این اخبار در بین ایرانی‌ها هم دست به دست می‌شود و نگرانی‌هایی را رقم زده است.

او ادامه می‌دهد: شرکت بریتانیایی ‌ـ ‌سوئدی تولیدکننده واکسن با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا و موسسه سرم هند واکسن آسترازنکا را تولید کرد و این واکسن از دسامبر ۲۰۲۰ میلادی در حال انجام تحقیقات بالینی فاز 3 بوده ‌است. آکسفورد-آسترازنکا، به‌صورت 2دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود و دوز دوم هم ۶ تا ۱۲ هفته پس از دوز نخست.

به گفته این اپیدمیولوژیست، اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد عنوان شده و این اثربخشی پس از تزریق دوم به ۸۱ درصد می‌رسد.

عوارض اولیه آسترازنکا

سوری با بیان این که آسترازنکا ایمنی بالایی داشته و اثرات جانبی آن مانند درد محل تزریق، سردرد و تهوع، ناچیز است که عموماً طی یک تا چند روز، رفع می‌شوند، ادامه می‌دهد: با این وجود، اثرات جانبی نادر از جمله آنافیلاکسی هم به‌ندرت مشاهده شده‌ است. در موارد بسیار نادر، ایجاد لخته خون (ترومبوز) نیز به میزان یک مورد در هر 100هزار تزریق، مشاهده شده ‌است. در مارس ۲۰۲۱ گزارش شد که در بین ۳۴ میلیون تزریق در سراسر اتحادیه اروپا و بریتانیا ۳۷ مورد لختگی خون خطرناک ناشی از تزریق این واکسن در استفاده‌کننده‌ها روی داده‌ است.

واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد

او تاکید می‌کند: آسترازنکا از جمله اولین واکسن‌های تولید شده علیه کووید ۱۹ بود که در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد. حالا کار در بریتانیا به دادگاه کشیده شده و برخی برای این عوارض ادعای غرامت کرده‌اند. جنجال مطبوعاتی نیز به بزرگنمایی مسئله کمک کرده است. اما سؤال اینجاست که آیا این واکسن نسبت به سایر واکسن‌های کرونا، بدتر و دارای عوارض بیشتری بوده است؟

اضطراب ایجاد نکنیم

سوری با بیان این که در کارآزمایی‌های بالینی واکسن‌ها دو عامل اصلی شامل میزان اثربخشی و ایمنی اهمیت بیشتری دارد، عنوان می‌کند: مطالعات متعدد، واکسن فوق را هم از نظر اثربخشی و هم ایمنی از جمله واکسن‌های خوب دسته‌بندی کرده‌اند. از گزارش‌های ارائه شده هم مشخص شده که این عارضه لخته با افت پلاکت، در استفاده‌کنندگان این واکسن بسیار نادر و کلا ۱۸ مرگ از میان ۲۵ میلیون واکسینه‌شده ثابت شده است که به نسبت سایر واکسن‌ها به ویژه در شرایط اضطراری پاندمی وضعیت بدتری را نشان نمی‌دهد. به همین دلیل باید به تعارض منافع و رقابت‌های تجاری شرکت‌های بین‌المللی تولید واکسن توجه داشت و نباید نگرانی و اضطراب نادرست در بین کسانی که از این واکسن تزریق کرده‌اند ایجاد کرد.

او درباره تزریق این واکسن در ایران هم توضیح می‌دهد: در همان زمان اوج پاندمی و با شروع واکسیناسیون در ایران، استفاده از آسترازنکا برای افراد زیر ۵۰سال که بیشترین گروه آسیب‌پذیر از این عارضه بودند محدود و حتی ممنوع شد، به همین دلیل نگرانی زیادی برای مردم کشورمان وجود ندارد. به لحاظ علمی هم باید توجه داشت که هیچ مداخله بیولوژیک، شیمیایی و غیرایمنی صددرصدی ندارد و حتی آب هم در شرایط خاصی می‌تواند فرد را مسموم کند. مهم مقایسه اثر مفید و ضرر یا تفسیر درست از سود و زیان استفاده از هر مداخله پزشکی و بهداشتی از جمله استفاده از واکسن‌هاست. این میزان عوارض ناچیز نمی‌تواند دلیلی برای رد آن یا شکایت علیه آن باشد.

بیشتر بخوانید

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ واکسن‌های دیگر هم پایش نشدند

مدرس ارشد بین المللی به تنوع واکسن‌های ترزیق شده در کشور هم اشاره می‌کند و می‌گوید: البته ما واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد. فازهای ۴ و ۵ کارآزمایی‌ها هم یا انجام و یا گزارش نشدند. چه بسا میزان شکست واکسن یا عدم ایمنی و عوارض جانبی آنها بسیار بیشتر از آسترازنکا باشد، لذا قضاوت ما از عوارض ناشی از اغلب واکسن‌ها از روی جهل است و نمی‌توان گفت مثلا آسترازنکا در مقایسه با واکسن‌های مصرف شده یا تولید شده داخلی بهتر یا بدتر است. ضمن آن که باید توجه داشت که استفاده از واکسن در شرایط اضطرار بوده و چرخه کامل تولید واکسن نه برای آسترازنکا و نه واکسن مشابه دیگر طی نشده است.
درست مقایسه کنیم

این استاد اپیدمیولوژی به چند نکته درباره عوارض واکسن آسترازنکا هم اشاره و عنوان می‌کند: اول این که وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد. دوم آنکه معمولا در شرایط اضطراری چون چرخه و فازهای کارآزمایی‌های بالینی واکسن کامل انجام نمی‌شود، ممکن است عوارض پیش‌بینی نشده بیشتری نسبت به موارد مشابه عادی مشاهده شود.

وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد

او ادامه می‌دهد: نکته سوم در دست نبودن اطلاعات عوارض ناشی از سایر واکسن‌ها به دلیل عدم انجام مطالعات کافی یا در اختیار نبودن یافته‌های مرتبط نمی‌تواند دلیلی بر بهتر بودن آن واکسن‌ها باشد و مقایسه واکسن‌ها باید در شرایط یکسان از نظر مطالعات، پیگیری‌ها و گزارش‌های معتبر علمی همه آنها باشد، چون در غیر اینصورت دچار خطا در استنتاج خواهیم شد.

سوری تاکید می‌کند: در این حوزه اولین اولویت نظام سلامت و دست‌اندرکاران بهداشت و درمان، رعایت اخلاق و حفظ منافع بیماران است و همچنین لزوم ادامه مطالعات مربوط به واکسن‌های تولیدشده و مصرف‌شده علیه کووید ۱۹ در دوران حاد اپیدمی. مساله دارای اهمیت این که پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن، منطقی‌تر و علمی‌تر از قبول مرگ‌های روزانه چندصد نفری مردم در آن شرایط بوده است.

کد خبر 849163 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا واکسن آسترازنکا خبر مهم واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • شرایط صدور دستور موقت
  • جواد نکونام: تمدید قراردادها از هفته آینده شروع می‌شود؛ آرامش باشد شانس موفقیت بیشتر است
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • نماز جمعه شهرستان‌ها
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین